Profil

Vejle Motor Compagni er din pålidelige og professionelle automekaniker i Vejle. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker uanset årgang, så du kan roligt komme til os, hvis bilen har brug for en kærlig hånd. Da vi overholder alle fabrikkernes forskrifter i garantiperioden, bevarer du din fabriksgaranti, hvis du får serviceret din bil hos os.

Foruden reparation af biler – herunder elbiler – tilbyder vi selvfølgelig også professionel reparation af både motorcykler og lastbiler.

Vi har hente-bringe-service fra vores bilværksted i Vejle

Vi mener, at det skal være nemt at holde sig godt kørende. Derfor tilbyder vi hente-bringe-service fra vores autoværksted i Vejle. På den måde gør vi vores for at sikre, at et besøg hos automekanikeren bliver lidt mere overskueligt i en travl hverdag.

Vores hente-bringe-service går kort og godt ud på, at du – hvis du arbejder i Vejle – kan aflevere din bil hos os om morgenen, hvorefter vi kører dig på arbejde. Når arbejdsdagen er ovre, henter vi dig og kører dig tilbage til vores værksted, hvor din bil står klar, så du kan køre hjem. Så bliver det ikke meget nemmere at få klaret værkstedsbesøget.

Er du interesseret i at benytte dig af vores hente-bringe-service, skal du blot kontakte os, så vi kan aftale nærmere. Du kan ringe til os på 75 82 21 00 eller sende os en mail på info@vmc-vejle.dk.

Vi klarer bilsynet for dig

Er det blevet tid til, at din bil skal til syn, klarer vi gerne dén for dig hos Vejle Motor Compagni. Vi gennemgår din bil, inden vi fremstiller den til syn for dig. Vi sørger naturligvis for, at alt er i den skønneste orden, når bilen bliver synet, således du undgår omsyn.

For at gøre det nemt og bekvemt for dig at få synet din bil varetager vi kontakten med synshallen for dig. Når først du har overladt bilsynet til os, skal du altså ikke gøre mere, men kan derimod blot læne dig tilbage og vente på, at din nysynede bil er klar.

Faglig stolthed sikrer et godt resultat – hver gang

Vores autoværksted i Vejle emmer af passion for biler og for at hjælpe flere glade bilister med vedligeholdelsen af deres køretøjer. Vi lægger et højt fagligt niveau og gør aldrig noget halvt, hvorfor du roligt kan overlade din bil til os. Vi har mange års erfaring med reparation og service af biler fra alverdens forskellige mærker, og vi tilgår enhver opgave med udbredt professionalisme.

Vi beskæftiger veluddannede automekanikere, der har en høj faglig integritet, og som brænder for deres fag. Den faglige stolthed gennemsyrer alt, hvad vi gør, og kommer naturligvis også til udtryk i det færdige resultat, som altid er i top.

Du skal være tryg ved at overlade din bil til os  

Som din automekaniker i Vejle tilgår vi alle opgaver med omhu og med respekt for dig og din bil. Du skal føle dig fuldkommen tryg ved at overlade dit køretøj i vores varetægt, og derfor er det også vigtigt for os at indgå i tæt dialog med dig som kunde.

Med en brændende passion for biler er vi om nogen klar over, at vi sandsynligvis har at gøre med noget nær dit kæreste eje, når vi reparerer eller servicerer din bil. Netop derfor gør vi også meget for at sikre, at du føler dig fuldkommen tryg ved at overlade din bil til os på vores bilværksted i Vejle.

Den gode service er i højsædet, når vi servicerer eller reparerer din bil

Vi er din lokale automekaniker i Vejle, og vi går altid gerne den ekstra mil for at sikre et højt serviceniveau. Vi ønsker at blive dit førstevalg, når bilen skal på bilværksted i Vejle, og derfor er det også vigtigt for os, at du altid får en god oplevelse, når du kommer til os.

Igennem tæt dialog med dig som kunde opbygger vi et tillidsfuldt kundeforhold og ved ikke blot at leve op til dine forventninger, men ligefrem overgå dem, sikrer vi, at du får lyst til at komme tilbage til os næste gang, din bil skal repareres eller serviceres.  

Det skal kort sagt være en god oplevelse at sende bilen på autoværksted i Vejle hos os, og derfor er den gode kundeservice også en topprioritet for os. Det skal ikke være muligt at sætte en finger på værkstedsoplevelsen, når du vælger Vejle Motor Compagni, for vi brænder for både biler og god service.

Vi udfører alskens reparationer på vores autoværksted i Vejle

Med en bil følger altid en vis mængde vedligeholdelse. Det er ganske enkelt ikke til at undgå, at der en gang imellem skal skiftes en reservedel, eller at dækkene skal skiftes ud.

Som din automekaniker i Vejle kan vi udføre alverdens forskellige bilreparationer. Uanset bilmærke, -model og -årgang klarer vi omhyggeligt reparationen, så du igen kan blive godt kørende. Om der er tale om småreparationer, eller bilen trænger til en større tur, er vi de rette til at varetage opgaven.  

Lån en bil, når din egen er til reparation eller service

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du får en god værkstedsoplevelse, når du overlader din bil til os på vores bilværksted i Vejle. Derfor sikrer vi naturligvis også, at du fortsat kan komme omkring, når din bil er til reparation eller service.  

Vi har fire låne-/lejebiler, som alle er mindre end tre år gamle. Ved forsikringsskader kan du låne en af vores biler ganske kvit og frit, og ellers koster det blot 99 kroner om dagen at holde dig kørende i forbindelse med reparation af din bil. Er du erhvervsdrivende, har vi også gulpladebiler med træk op til 2.000 kilo, som du kan leje i reparationsperioden.

Kontakt dit professionelle bilværksted i Vejle

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi hos Vejle Motor Compagni kan gøre for dig, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Ellers kan du booke en tid til reparation eller service online lige her, så bilen i en fart er klar igen.

Vi er din professionelle og pålidelige automekaniker i Vejle, og du kan være ganske sikker på, at vi tilgår enhver opgave med omhu og høj faglig stolthed. Samtidig sætter vi en dyd i at yde god kundeservice, så du føler dig fuldkommen tryg ved at overlade din bil, motorcykel eller lastbil i vores varetægt.

Telefon & Mail

75 82 21 00

info@vmc-vejle.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder